REOB

 

Het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) ziet er op toe dat bedrijven die dit keurmerk mogen dragen een examen van vakbekwaamheid hebben afgelegd en voldoen aan de vereiste uitrustingseisen. Werkplaats en mobiele uitrusting worden regelmatig gecontroleerd of deze nog aan de norm voldoen. De gecertificeerde onderhoudsmonteurs worden jaarlijks getest op hun kennis en kunde.

Het onderhoud wordt volgens de laatste richtlijn, het certificatieschema REOB 5.0 augustus 2019 uitgevoerd. Onze onderhoudsmonteurs werken volgens deze standaard die garant staat voor kwaliteit. Zij zijn REOB gediplomeerd overeenkomstig de regeling ofwel de Regeling Erkenning Onderhoud Blusapparatuur.

Kwaliteitscontrole
Om de controle op het werk van onze onderhoudsmonteur mogelijk te maken kan het zijn dat er namens de Kiwa-NCP er een steekproef op locatie plaats vindt op het geleverde werk.

In onze onderhoudsabonnementen is daartoe bijvoorbeeld opgenomen, of u toestemming wilt geven om de certificeringinstantie Kiwa-NCP desgewenst een steekproef te laten uitvoeren. Op deze wijze waarborgen wij voor u de kwaliteit die in de REOB 5.0 verlangt wordt.