Wat doen wij

Blusmiddelen Service Texel is een echt Texels bedrijf die gespecialiseerd is in de controle van brandblusapparatuur. Vanaf het begin in 1992 zijn wij een erkend REOB onderhoudsbedrijf en zijn wij aangesloten bij de KIWA.

De controles van de blusmiddelen worden door REOB erkende servicemonteurs ter plaatse uitgevoerd volgens de normen de NEN 2559 / NEN-EN 671-3. Na controle wordt per brandblusapparaat een controle sticker aangebracht en per locatie een inspectierapport opgemaakt. Bij eventuele reparaties die niet op locatie verholpen kunnen worden, voorzien wij in een vervangend brandblusapparaat.

Voor levering van brandblusapparaten  hebben wij gekozen voor kwaliteit. Wij vertegenwoordigen al vanaf het begin de Saval brandblusmiddelen. Saval is een degelijk standvastig merk waardoor wij een lange levensduur kunnen garanderen voor de blusmiddelen. Zo is de levering van (verbruiks) onderdelen en vullingen dan ook geen probleem.

Daarnaast vertegenwoordigt Saval een complete lijn met milieu vriendelijke brandblussers, hetgeen wat wij u graag adviseren.

Heeft u vragen of wilt u een geheel vrijblijvend een advies over uw blusmiddelen, neem dan contact met ons op.